Op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 2024 was eindelijk de grote verhuizing. Wat een enorme operatie. De inzet van iedereen was gigantisch en dat waarderen wij enorm!

Alle machines die meegingen zijn stapsgewijs verhuisd via een groot gat in het dak. Ook zijn er veel nieuwe machines geplaats. Onze productie kan natuurlijk niet stilliggen, dus een strakke planning was noodzakelijk. De laatste 3 machines worden momenteel nog verhuisd, waaronder het wisselen van de tijdelijke stoomketel met de nieuwe.

Hoewel we logischerwijs nog een aantal details moeten regelen en het voor iedereen nog even wennen is, draaien we nu volledig in het nieuwe pand. Op de oude locatie wordt er dan ook niet meer gewerkt.

We zijn ontzettend trots op al onze collega’s en hun flexibiliteit. Uiteraard zijn we ook dankbaar voor de inzet van alle betrokken partijen. Met elkaar hebben wij dit maar mooi voor elkaar gekregen! Nu is het tijd om de puntjes op de i te zetten en te gaan genieten van ons nieuwe bedrijf.

In de komende maanden willen wij alle collega’s laten wennen aan hun nieuwe werkomgeving en de interne processen goed op gang krijgen. De laatste werkzaamheden aan het pand moeten ook nog worden verricht. Hierna ben je van harte welkom om ons nieuwe bedrijf te komen bewonderen. Voor een bezoek kan je een afspraak maken met je vaste contactpersoon bij Newasco.

Het nieuwe adres is Hanzeboulevard 30, 3825 PH Amersfoort. Alle andere contactgegevens blijven hetzelfde.